Flexibel en uitbreidbaar met alle koppelingen.

Dankzij de vele koppelingen met externe systemen, wordt het werken nóg efficiënter. Daarnaast zijn er verschillende API-koppelingen beschikbaar waar door externe partijen op aangesloten kan worden.

Hieronder de lijst met meest gebruikte koppelingen. Mis je een belangrijke koppeling? Neem dan even contact met ons op.

Flexibel en uitbreidbaar met alle koppelingen.

Dankzij de vele koppelingen met externe systemen, wordt het werken nóg efficiënter. Daarnaast zijn er verschillende API-koppelingen beschikbaar waar door andere externe partijen op aangesloten kan worden.

Hieronder de lijst met meest gebruikte koppelingen. Mis je een belangrijke koppeling? Neem dan even contact met ons op.

Funda

Het platform voor de publicatie van koop- en huurwoningen. Vanuit CORPOflow bieden wij tools om je woningaanbod op Funda te publiceren.

Funda in business

Wat Funda is voor wonen is Funda in business voor bedrijfs onroerend goed. Dit is dé plek waarop vraag en aanbod bedrijfsmatig vastgoed bijeenkomen.

NWWI

Taxatieopdrachten verstrek je eenvoudig vanuit CORPOflow. De taxatierapporten en objectgegevens komen automatisch in het CORPOflow-dossier.

Datarotonde

Via Datarotonde heeft CORPOflow onder meer koppelingen met: Dynamics Empire - WOCAS - Tobias AX - XBIS

iDIN

Met de identificatiemethode van iDIN krijg je identiteitszekerheid. Overeenkomsten worden met iDIN ondertekend en gelijktijdig wordt de identiteit van de ondertekenaar vastgelegd.

Datachecker

Met Datachecker wordt o.a. de ID-documenten en de kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven gecheckt. Dit voorkomt identiteitsfraude.

JAAP.NL

Jaap.nl zorgt voor een groter bereik van woningen die via CORPOflow worden gepubliceerd. Contact-aanvragen worden in CORPOflow geregistreerd.

Facebook

Het plaatsen van woningen op je Facebook tijdlijn en het plaatsen van gepromote advertenties via Facebook doe je eenvoudig vanuit CORPOflow.

Corpowonen

Dit is het zusje van CORPOflow. Voor corporaties die verkoop en/of verhuur van woningen zonder externe makelaar willen doen en wel graag gebruik van de publicatiemogelijkheden van Funda willen maken.

CorpoBOG

Dit is het broertje van CORPOflow. Dé tool voor corporaties die verhuur en/of verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed in eigen beheer doen en op Funda in Business willen publiceren.

Huislijn

Eenvoudig op Huislijn publiceren en alle contactaanvragen worden automatisch in CORPOflow geregistreerd.

Koop- en huurwoningen.nl

Eenvoudig op koopwoningen.nl en huurwoningen.nl publiceren en alle contactaanvragen worden automatisch in CORPOflow geregistreerd.

Pararius

Eenvoudig op Pararius publiceren en alle contactaanvragen worden automatisch in CORPOflow geregistreerd.

Ondertekenen.nl

Documenten kunnen vanuit CORPOflow digitaal ondertekend worden. Papierloos en efficiënt overeenkomsten rechtsgeldig ondertekenen.

Media partners

Door je eigen media-partner aan CORPOflow te koppelen is het mogelijk woningfotografie, woningvideo, plattegronden of digitale restyling rechtstreeks in je presentatie te integreren.

Meer weten over onze integratie mogelijkheden?

Alexander Muizer

Initiatiefnemer

Pascal Kamphuis

Initiatiefnemer