Parkeren is een vak (geen 2 vakken).

Parkeerplaatsen verhuren automatiseer je met CORPOflow. Heel ingewikkeld is het verhuren van parkeerplaatsen vaak niet, maar het kost je wel tijd. We hebben het hele parkeer-verhuurproces in CORPOflow geautomatiseerd, zodat het je nog maar de helft van de tijd kost. Of zelfs nog minder dan de helft. Garageboxen, carports, losse parkeerplaatsen: met CORPOflow heb je er veel minder omkijken naar.

Parkeren is een vak (geen 2 vakken).

Parkeerplaatsen verhuren automatiseer je met CORPOflow. Heel ingewikkeld is het verhuren van parkeerplaatsen vaak niet, maar het kost je wel tijd. We hebben het hele parkeer-verhuurproces in CORPOflow geautomatiseerd, zodat het je nog maar de helft van de tijd kost. Of zelfs nog minder dan de helft. Garageboxen, carports, losse parkeerplaatsen: met CORPOflow heb je er veel minder omkijken naar.

Demo aanvragen

Ontdek de module

Je komt niet meer van je plek

Met CORPOflow gaat alles digitaal. Ook het tekenen van de huurovereenkomst. Blijf daarom maar lekker zitten waar je zit.

Alle parkeerplaatsen in beeld

Met de rapportages in CORPOflow zie je direct welke plekken vrij zijn. Daar kun je op sturen!

Automatische procesopvolging

Wanneer je de automatische procesopvolging in CORPOflow activeert, wordt de parkeerplaats opvolgend aan verschillende zoekers aangeboden, net zo lang totdat één van de zoekers de parkeerplaats accepteert. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Automatisch een huurovereenkomst en digitaal tekenen op afstand

Zodra een zoeker een parkeerplaats accepteert volgt er automatisch een huurovereenkomst. En met CORPOflow kan deze huurovereenkomst op afstand digitaal getekend worden. Zo houden we de vaart erin. Voor het verifiëren van de persoonsgegevens gebruiken we iDin.

Speciale wensen of bijzonder plekjes

CORPOflow heeft een plekje voor speciale wensen en bijzondere parkeerplaatsen. Bijvoorbeeld wanneer huurders uit hetzelfde complex voorrang krijgen. Of een parkeerplaats welke alleen geschikt is voor motoren. En uiteraard krijgt de invalideparkeerplaats ook een plekje.

Geaccepteerd! En gelijk een huurovereenkomst.

Het opstellen van de huurovereenkomst is slechts één druk op de knop. Of niet eens één druk op de knop. We kunnen de huurovereenkomst na acceptatie namelijk ook gelijk genereren en aan de huurder ter beschikking stellen. Kies zelf maar hoe geautomatiseerd je proces moet lopen.

Digitaal tekenen

Met CORPOflow kan de huurovereenkomst digitaal getekend worden. Daarvoor hoeft de student niet langs te komen. Met iDin kunnen we de identiteit van de student op afstand verifiëren. Hier verliezen we geen tijd aan het maken van een afspraak.

Waarom? Hierom!

De Voordelen

Tijdwinst

Meer doen in minder tijd. Parkeerplaatsen verhuren of verkopen is niet lastig, maar het kan wel veel tijd in beslag nemen. Met CORPOflow zijn alle stappen gestroomlijnd en in verre mate geautomatiseerd. Dit bespaart je enorm veel tijd.

Digitale ondertekening

Met CORPOflow kan de bestuurder of andere tekeningsbevoegde digitaal tekenen. Niet alleen is dit sneller en makkelijker, maar het is ook veiliger en overzichtelijker. Na ondertekening van beide partijen ontvangt de huurder direct de huurovereenkomst. Makkelijk en veilig.

Werkt waar je maar wilt

Wij zijn van mening dat je moet kunnen werken waar en wanneer je maar wilt. Daarom werk je met CORPOflow in de cloud en op elk gewenst device. Thuis op je laptop, op locatie op je iPad of vanzelfsprekend gewoon op kantoor. Het is allemaal mogelijk. Efficiënt, flexibel en zonder ingewikkelde installaties op eigen systemen.

Heldere rapportages

Op elk moment kun je heldere overzichten en grafieken inzien. Je kunt je rapportages in CORPOflow bekijken of gelijk in Excel format downloaden. Daarnaast kun je CORPOflow periodiek rapportages laten mailen, afgestemd op de individuele wensen van de ontvangers. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar én beschikken je collega’s altijd over de meest actuele data.

Veel gestelde vragen over de Parkeren module

Kan ik belangstellenden opslaan in CORPOflow?

Ja, in CORPOflow kun je per parkeerplaats of parkeercluster belangstellenden opslaan. Alle belangstellenden worden dan getoond in een overzicht.

Is het mogelijk om een huur- of koopovereenkomst voor een parkeerplaats aan te maken in CORPOflow?

Ja, het is mogelijk om zowel een huur als een koopovereenkomst te generen via CORPOflow.

Meer weten over de parkeren module?

Pascal Kamphuis

Initiatiefnemer