Gestructureerd en veilig alle woningen verhuren met CORPOflow.

De verhuurmodule van CORPOflow gaat net een stapje verder. Ligt je focus op marketing omdat er weinig belangstellenden zijn, of juist op processturing omdat er veel belangstellenden zijn? Met CORPOflow kun je alle kanten op. CORPOflow is veel completer dan andere pakketten en daardoor ook veel efficiënter. Het resultaat? Onder andere een lagere werklast en een reductie van de leegstandskosten. Slimme software juist voor verhuur.

Gestructureerd en veilig alle woningen verhuren met CORPOflow.

De verhuurmodule van CORPOflow gaat net een stapje verder. Ligt je focus op marketing omdat er weinig belangstellenden zijn, of juist op processturing omdat er veel belangstellenden zijn? Met CORPOflow kun je alle kanten op. CORPOflow is veel completer dan andere pakketten en daardoor ook veel efficiënter. Het resultaat? Onder andere een lagere werklast en een reductie van de leegstandskosten. Slimme software juist voor verhuur.

Demo aanvragen

Ontdek de module

Per project of per woning

Door de flexibele inrichting heb je keuze om processen projectgewijs in te richten, of per woning. Niet elke woning is hetzelfde en daardoor het ideale proces ook niet.

Marketing op het juiste kanaal

Niet elke woning heeft dezelfde doelgroep. Huurders voor vrije sector huurwoningen vind je vaak niet (snel) op je sociale kanaal. Om die reden presenteren wij bijvoorbeeld ook op Funda.

Check, check, dubbel check

Een goede huurder gevonden? Doe even de consumentencheck in CORPOflow en je weet het zeker.

Media & presentatie

Met een goede presentatie verhuurt de woning nog sneller en geeft het de corporatie een goed en professioneel imago. Zo geeft CORPOflow efficiënt opdrachten aan jullie eigen mediabedrijven die de foto’s, plattegronden en artist impressions maken. En als je meer bereik nodig hebt, plaats je gewoon ook op Funda.

Inspecties

Met de tablet in de woning de voor-, eind- en opleveringsinspecties uitvoeren en dat allemaal aan elkaar gekoppeld. Moet er onderhoud plaatsvinden? Dan wordt er direct vanuit de woning een opdracht verstrekt aan de onderhoudspartner. Snel en handig.

Goede huurder?

Voorkom fraude. Door een simpele check in CORPOflow, weet je direct of je een betrouwbare huurder hebt. Je krijgt onder andere meer inzicht op negatief betaalgedrag en eventuele faillissementen. Je weet nu nog beter wie de persoon is aan wie je de woning verhuurt.

Huurovereenkomst

Op basis van jullie eigen model huurovereenkomst met één klik direct een huurovereenkomst genereren. Aparte garage of parkeerplaats verhuurd? Ook hier wordt een eigen huurovereenkomst voor gegenereerd. Sneller kan niet!

Digitale ondertekening

Zowel de corporatie als de huurder(s) tekenen de huurovereenkomst digitaal. Op afstand of op een tablet tijdens de oplevering in de woning. Na ondertekening ontvangt de huurder direct de huurovereenkomst en de digitale opleveringsinspectie. Makkelijk en veilig.

Organisatie communicatie

Tijdens het verhuurproces worden alle betrokken afdelingen/collega’s op de hoogte gehouden van de verhuurstatus van een huis. Ook kunnen ze gevraagd worden om taken uit te voeren. Denk hierbij aan een wijkbeheerder die een eventuele kennismaking kan plannen, of bij appartementen de opdracht vertrekken om een naamplaatje te maken of bijvoorbeeld een opdracht om bij de energiebedrijven de meterstanden door te geven

Interne goedkeuring

Goedkeuring van het management op de huurprijs nodig? CORPOflow heeft het allemaal. Zo verloopt het proces nóg sneller.

Waarom? Hierom!

De Voordelen

Huurdercheck

Met de consumentencheck binnen CORPOflow kun je fraude voorkomen. Via één druk op de knop checken wij of je een betrouwbare huurder hebt. Wij checken en jullie beslissen op basis van deze gegevens of het de juiste huurder voor jullie is. Zo loop je geen onnodig risico.

Alle correspondentie op één plek

Alle input van externe partijen gelijk in CORPOflow. Alle correspondentie is op één plek te vinden. Met CORPOflow hoef je nooit meer te zoeken. Elke medewerker heeft een eigen inlog waardoor iedereen altijd direct op de hoogte is van de wijzigingen. Door middel van onze integraties zijn alle stappen in het verkoopproces via CORPOflow af te handelen.

Inplannen opdrachten

Moet er onderhoud plaatsvinden? Met één druk op de knop zet je de opdracht direct uit naar de juiste persoon. En dit alles doe je terwijl je nog bezig bent met de inspectie van de woning. Met CORPOflow werk je online in de cloud. Door het direct uitzetten van de opdrachten bespaar je tijd en worden opdrachten sneller uitgevoerd. Zo voorkom je onnodig lange leegstand.

CORPOflow zonder risico

Bij CORPOflow hanteren wij tarieven per object. Voor de grootverbruikers zijn de tarieven gestaffeld. Om deze reden is CORPOflow voor kleine en grote corporaties interessant. Langlopende contracten kennen we niet, dus je kunt het zonder risico uitproberen. Heel transparant.

Veel gestelde vragen over de Verhuur module

Kan ik de verhuur van een woning van A tot Z regelen in CORPOflow?

Met de verhuurmodule van CORPOflow worden alle stappen in het verhuurproces gestroomlijnd en geautomatiseerd. Van het uitzetten van een taxatie tot het plaatsen op bijv. Funda en het opmaken van de huurovereenkomst. Een completere workflow bestaat er niet.

Welke soorten huurobjecten kan ik in CORPOflow aanmaken?

CORPOflow is te gebruiken voor diverse type huurobjecten. Denk hierbij aan eengezinswoningen, appartementen en parkeergelegenheden.

Kan ik zowel sociale huur als vrijesector huur aanbieden in CORPOflow?

Het aanbieden van vrije sector huur is mogelijk via CORPOflow. Wij zijn momenteel bezig met implementeren van de module sociale huur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor sociale huur? Neem dan even contact met ons op.

Worden mijn huurwoningen ook op Funda geplaatst?

Ja, ook huurwoningen kunnen via CORPOflow worden geplaatst op Funda.

Op welke websites kan ik mijn huurwoningen publiceren?

Je kan huurwoningen plaatsen op Funda, Corpowonen, je eigen website, Huislijn, Zoek Alle Huizen en Jaap en Pararius.

Kan ik al mijn mediaproducten ook uploaden in CORPOflow?

Ja, alle mediaproducten die Funda aanbiedt, kun je via CORPOflow inzetten. Je kunt plattegronden, foto’s, 360 foto’s en video’s toevoegen.

Kan ik van uit CORPOflow een huurovereenkomst opstellen?

Ja, als je gebruik maakt van het volledige proces dan kan je een huurovereenkomst genereren. Er kunnen bijzondere bepalingen worden toegevoegd aan de standaard overeenkomst, die per overeenkomst kunnen worden aan- en uitgevinkt.

Kan ik mijn woningen verhuren met de hulp van een externe makelaar?

CORPOflow is ook toegankelijk voor externe makelaars. Werk jij met een externe makelaar maar wil je wel alle stappen kunnen controleren? Dan is CORPOflow daar zeer geschikt voor.

Komen mijn verhuurde woningen ook terecht in de rapportages?

Ja, voor verhuur zijn rapportages en overzichten beschikbaar. Je kan deze volledig inrichten naar eigen voorkeur.

Kan ik een zoekersbestand maken vanuit CORPOflow?

Ja, je kan van alle relaties met een zoekprofiel een excel downloaden.

Worden geïnteresseerden automatisch op de hoogte gesteld van ons nieuwe aanbod?

Ja, als ze een zoekprofiel hebben aangemaakt dan krijgen ze automatisch e-mails van nieuw aanbod.

Meer weten over de verhuur module?

Alexander Muizer

Initiatiefnemer

Tom van der Gronden

Spin in het web